Aksjer

Fradrag for bredbånd - handler med aksjer

Kan jeg trekke fra deler av utgifter til pc og internett i forbindelse med aksjehandel? Er det flere ting, bortsett fra div. abonnementer og kurtasje?

Fremføring av aksjetap

Jeg har noen spørsmål angående fremførbare tap i forbindelse med aksjetap. Kan fremførbare tap føres mot arbeidsinntekt? Kan fremførbare tap føres mot gevinst på bolig? Hvor lenge er slike fremførbare tap gyldige, og skal de føres opp på selvangivelsen hvert år for at de fortsatt skal kunne benyttes i fremtiden?

Fradrag for faglig oppdatering

Dersom man har aksjer har man mulighet til å trekke fra på selvangivelsen tidsskrifter og så videre for å følge utviklingen på aksjemarkedet. Hva med internettleie? Er dette også fradragsberettiget?

Fradrag for telefonutgifter ved aksjekjøp?

Er telefonutgifter i forbindelse med aksjehandel fradragsberettiget ? Dersom ja - må regninger forevises ?Skattespørsmål?

Lurer du på noe om skatt, arv eller avgift? Da kan du bruke vår rådgivningstjeneste for medlemmer.
» Send ditt spørsmål

Ikke medlem ennå?
» Bli medlem her


Tema: Fradrag

Utfylling av selvangivelsen er for mange en jakt på de lønnsomme fradragene. Det er ikke alltid lett å lete seg fram i fradragsjungelen. Les mer


Nyheter fra Skattebetaleren.no
boligannonser.jpg

Ikke gjør denne BSU-feilen

Mange sparer ukritisk på BSU-kontoen sin. Men dersom du ikke har nok inntekt kaster du bort fradraget.

kjorer-bil.jpg

Guide for næringsdrivende

Lurer du på hvilke fradrag du har rett på som selvstendig næringsdrivende? Her er oversikten over postene som volder flest bry - og hvordan du fører dem.